FAQ

Royale Tongkat Ali Plus merupakan supliment kapsul makanan yang diperkaya dengan Radix Eurycoma Longifolia, Radix Alomorphia Malaccensis, Tuber Coleus Tuberosus, Folium Fagree Fragrans, Radix Acorus Calamu, Herb Vitex Longisepala dan Rhizome Zingeber Cassumunar yang dirumus khas.

Ya, Produk ini berdaftar dengan Agensi Regulatori Farmasi Negara (KKM) dengan nombor rujukan MAL07031109T

Antara keberkesanan Royale Tongkat Ali Plus ialah memberi tenaga tambahan dalam badan, meningkatkan pengeluaran hormon testoteron, menambahkan rangsangan seksual terhadap pasangan, meningkatkan tahap kesihatan badan dan kesuburan sperma lelaki.

Dalam Royale Tongkat Ali Plus, ada 30 biji kapsul. Saranan pengambilan 1 biji selepas sarapan pagi dan 1 biji selepas makan malam.

Sangat sesuai untuk yang lesu tak bertenaga, kurang nafsu syahwat, lemah tenaga batin dan mati pucuk.

Memang tiada kesan sampingan kerana khasiat gabungan 7 herba terbaik untuk pengguna. TAPI, untuk pesakit Jantung tidak digalakkan kerana khasiatnya bantu melancarkan darah. Tekanan darah yang laju dan kuat tidak dapat ditampung oleh salur darah pada jantung yang lemah.

Tongkat Ai sangat pahit sehingga kebanyakan orang tidak boleh meminumnya dengan kerap. Sebatian pahit di Tongkat Ali menurunkan gula darah, menjadikannya menyokong peraturan gula darah. Saranan terbaik ambil 1 biji kapsul selepas makan, jangan mengambil ketika perut kosong.

DAPATKAN SEKARANG

Dapatkan Royale Tongkat Ali terus diatas talian dan khidmat pertanyaan PERCUMA

© 2020 Royale Tongkat Ali. All Rights Reserved.